woensdag 3 juni 2009

Van de leg...

De vloertegels zijn gearriveerd! Nu nog een tegellegger... Eerst bleek de afspraak met de tegellegger niet vastgelegd, maar gelukkig kon hij een week later. Toen hij nog even langs kwam om de vloer te bekijken, kwam er opnieuw een kink in de kabel en liet hij het afweten. Via de leverancier van de tegels hebben we een ander kunnen regelen, die komt 8 juni. De verhuizing is hierdoor uitgesteld tot de 13e...

Om toch alvast een beetje van de tegels te kunnen genieten, hebben we er alvast 4 neergelegd. :-) Ze zijn 50 x 50 cm. en voor de gezelligheid hebben ze geen rechte randen. Ze krijgen een mooie smalle voeg.

Oooo... Vergeet ik toch helemaal te melden dat ik ondertussen ein-de-lijk wandtegels heb kunnen vinden voor het toilet! Een foto volgt nog, maar ik kan alvast verklappen dat ze een cement-achtige look/kleur hebben, 30 x 60 cm. Voor zo'n kleine ruimte loont het zich eens naar restpartijen te vragen. Hierdoor ben ik voor 17,50 p/m2 geslaagd en wederom bij Balotti. (na eerst nog bij 10 andere zaken gekeken te hebben, zul je zien dat je toch weer bij nr. 1 uit komt...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten